top of page

Partners

Vi är stolta över att samarbeta med några av de mest inflytelserika och engagerade organisationerna inom hållbarhet. Tillsammans strävar vi efter att skapa en mer hållbar och miljövänlig framtid. Genom personer och företag som alla är experter på sina områden, säkerställer vi den allra bästa leveransen.

Skärmavbild 2023-10-09 kl. 12.29.51.png

Matsvinn står för hela 10% av våra växthusgasutsläpp, det är mer än vad transporter ger upphov till. Generation Waste erbjuder verktyg, utbildning och inspiration för att minska matsvinn.

Skärmavbild 2023-10-10 kl. 18.18.53.png

Creturner skapar en snabb, exakt och permanent lösning för att eliminera CO2. De förhöjda halterna av CO2 i atmosfären skapar alltmer akuta problem som extremväder med stormar, torka, skyfall och översvämningar. Leveransen av en sann koldioxidkompensation utförs till kunder var de än befinner sig i världen.

Poppidesign_logo_webb.png

Poppi Design står för professionell text och bildhantering. Vill du att din nästa årsredovisning ska göra avtryck och verkligen bli läst, ser jag till att koppla in Petra på Poppi Design för allra bästa resultat.

firmaerika.png

För de av mina kunder som behöver en djupdykning i HR-frågor, har jag knutit upp ett samarbete med Erika Örling som med mer än 25 års erfarenhet hjälper mina kunder med personalhandböcker, chefsstöd m.m.

bottom of page